Kunné Pámer Mariann - Xtreme Lashes Mester és volume szempilla stylist
Menü

3D szempilla-hosszabbítás

Az Xtreme Stylist - akár egy jó fodrász - csodákra képes! Tudatos szempilladúsítás és –hosszabbítással szemforma változás, ezáltal fiatalosabb tekintet, üde szépség érhető el. Lefelé görbülő, közel vagy akár távol ülő szemeket tudunk optikailag kompenzálni. Színekkel, díszekkel és pillatípusokkal tudunk játszani a megfelelő hatás érdekében. Vágyj akár hosszan ívelt cicás szemekre, elegáns esküvői 3d szempillákra (akár érzékeny szemre is), szolid színes vagy akár extrém műszempillára, megoldjuk! Ha épp egy szakszerűtlenül felhelyezett, elrontott 3d szempillától szenvedsz, ne ess kétségbe, segítünk!

Miért az Xtreme Lashes?

Először is, mert szenvedélyünk a szempilla-hosszabbítás. Miben mutatkozik ez meg?

 • Az Xtreme Lashes diplomával rendelkező stylistok olyan jól képzett szakemberek, akik a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtják Neked. Hogyan érjük ezt el? Az Xtreme Lashes diplomával, melyet nagyon szigorú vizsgával szerezhetnek meg és folyamatos képzéssel tarthatnak meg a szakemberek.
 • Az Xtreme Lashes applikáció az egyedülálló Irritáció-minimalizáló rendszerrel történik, melynek egyik alapja a Flex Fusion ragasztó. Ezt a ragasztót allergiásokon tesztelve fejlesztették ki, hogy az applikáció a Te számodra a lehető legbiztonságosabb legyen.
 • Termékeink a legmagasabb minőségűek és színvonalúak.
 • A műszempillák teljesen természetes hatásúak. De ha úgy szeretnéd, színes pillákkal és Swarovski kristályokkal exkluzívvá tehetjük pillasorodat. Stylistjaink nem csak "szempillaapplikátorok", ügyelnek a szem stylingjára is. Mit jelent ez? Csakúgy, mint a frizura esetében, a megfelelően megválasztott pillahosszúsággal korrigálni lehet például a lefelé görbülő szemet vagy előnyösen befolyásolható a mélyen ülő szempár. Néhány szál színes pillával (mely még nem tűnik fel) élénkíthető a szemszín.
 • Az Xtreme Lashes kínálja a legtöbb szalonexkluzív terméket, melyek megkönnyítik az otthoni ápolást, sminkelést, így szempillád még tartósabbá válik.
 • Az Xtreme Lashes applikáció során a stylistok akár 100-120 műszempillát is fel tudnak helyezni szemenként, de alapkövetelmény a 80 pilla.

Bővebben a szempilla-hosszabbításról

"Káros-e a műszempilla?"
"Milyen szempilla illik hozzám?" és hasonló kérdésekre kaphatsz választ. 

Tudj meg minél többet! Ha esetleg ezen felül is lenne kérdésed, lépj kapcsolatba velem és segítek! 


Mennyi ideig marad meg az Xtreme Lashes szempillám?


Az Xtreme Lashes műszempillák tartós pillák, melyek rendszeres, 2-4 hetenkénti töltéssel hosszú ideig, évekig is viselhetők. 
A természetes szempillához rögzített hosszabbítás egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését, és ki nem hullik. 
Az Xtreme pillák akkor hullnak ki, amikor a természetes pilla kihullik, hisz az Xtreme pilla erre van felragasztva szálanként. 
Amennyiben az Xtreme Lashes pillákat csak egyszer rakják fel és nem történik utántöltés, a pillasor fokozatosan "visszaáll" az eredeti állapotra.


Mitől függ, hogy nekem mennyi időnként kell töltésre mennem?


A töltés szükségességét elsősorban az adott személy hajcserélődési üteme befolyásolja. 
Ha valakinek gyorsan nő és gyorsan hullik a haja (vagy körme) például, akkor valószínűbb, hogy neki 2-3 hetente kell töltésre mennie. 
Ha ez a folyamat lassúbb, akkor vélhetően elegendő 4 hetente töltetnie szempilláit. 
A töltés gyakoriságát persze más tényezők is befolyásolják: az erős napi szempillaspirálozás-lesminkelés nyilván jobban igénybe veszi a műszempillákat is!!!


Károsítja-e az Xtreme Lashes a természetes szempillámat?


NEM. Az Xtreme Lashes műszempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára az Xtreme Lashes különleges applikációs rendszerrel. 
Ennek egyik kiemelkedő eleme a Flex Fusion ragasztó, mely ténylegesen szálankénti applikációt tesz lehetővé. (A jó minőségű ragasztó nem tapaszt magához jobbról-balról még egy-egy természetes szálat.) 
A piacon oly gyakori silány ragasztók sajnos más természetes pillát is hozzáragasztanak az adott applikációhoz, ezért az egyik természetes pilla kihúzhatja a mellette lévőt. 
Az Xtreme Lashes irritációminimalizáló rendszere ráadásul a piac legbiztonságosabb ragasztója, kipárolgása minimális. 
Az Xtreme Lashes műszempillák a szempilla-hosszabbítás legvékonyabb műszempillái, amelyek – amellett, hogy természetes hatást nyújtanak – a természetes pillákat sem károsítják, hiszen súlyuk észrevehetetlen, flexibilitásuk pedig nagy.
A helytelenül felhelyezett műszempillák, illetve ha több természetes szempillára helyeznek fel egy-egy csomót, az károsíthatja a saját szempillákat. 
Ezért fontos, hogy megfelelően képzett szempilla stylist végezze a felhelyezést. 
Szakképzés és sok gyakorlás nélkül szinte lehetetlen a megfelelő szempilla-hosszabbítás.


Hogy történik az Xtreme Lashes felhelyezése?


A felhelyezéskor  egy kozmetikai ágyra fekszel, szemeidet becsukod.
Az Xtreme Lashes műszempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes, sokan el is alszanak a felhelyezés alatt, s mire felébrednek, tekintetük gyönyörű lesz a szép szempilláktól.

Miért olyan tartós az Xtreme Lashes meghosszabbított szempilla?


A különleges felhelyezési mód és az egymást optimálisan kiegészítő termékek, valamint egy rendkívüli ragasztó, a Xtreme Lashes Flex Fusion ragasztó és a speciális applikációs technika révén érhető el, hogy az Xtreme Lashes szempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartsanak. 
Az Xtreme Lashes által speciálisan kifejlesztett ragasztóanyag a természetes szempillához tartósan rögzíti a hosszabbítást, mely egészen addig kitart, míg saját szempillád befejezi növekedését és ki nem hullik.

MITŐL FÜGG, HOGY MILYEN HOSSZÚSÁGÚ ÉS ÍVŰ PILLASORT KAPOK? 
EZT MEGVÁLASZTHATOM ÉN IS?


A vendég alapvetően meghatározhatja, hogy természetesebb hatású pillasort szeretne vagy nyitott színes pillák, Swarovski kristály applikációjára is. 
Bizonyos mértékig azt is megszabhatja, hogy a lehetőségeken belül inkább hosszabb vagy inkább rövidebb, tömörebb pillákat szeretne.
Saját szemformánk, szemállásunk és persze természetes szempilláink azonban behatárolják, hogy milyen pilla applikálható az adott szemre, illetve, hogy milyen műszempilla áll jól.

Legjobb, ha az előzetes egyeztetés után a szakemberre bízod a megfelelő pilla kiválasztását!!


Mit kell tennem az Xtreme Lashes szempilla-hosszabbítás előtt?


A szempilla hosszabbításra (és a töltésre is) smink nélkül érkezz. 
Szempilláidat mosd meg. 
A felhelyezést megelőző néhány napban ne használj a göndörítéshez szempillafogót. 
A felhelyezés előtt vedd ki a kontaktlencsédet is.


Mire kell ügyelnem, ha Xtreme Lashes szempillákat rakattam fel magamnak?


A felhelyezést követően  nincs többé száradási idő!!!!
Ne használj olajos sminket, -sminklemosót, mert az feloldja a ragasztót!Használhatom-e továbbra is a szempillaspirálomat?


Az Xtreme Lashes műszempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. 
Ha azonban mégis szeretnéd szemeidet spirállal kifesteni, akkor használd az Xtreme Lashes szempillaspirált, mert csak ezzel garantálható az Xtreme Lashes szempillák tartóssága. Vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a szempillák és a szempilla hosszabbítás közötti rögzítést.


Igényel-e különleges ápolást az Xtreme Lashes?


A megfelelő tartósság érdekében használd az Xtreme Lashes tisztító és ápoló termékeket. A pillák tisztításakor légy mindig óvatos és kerüld az erős dörzsölést. 
Ápolási tanácsadóban részletesen tájékozódhatsz mindenről.


Mióta létezik az Xtreme Lashes?


Az Xtreme Lashes egy amerikai cég, mely a szempilla hosszabbítás területén piacvezető, a fejlődést kizárólag az egészséget és biztonságot szem előtt tartó filozófiája egyedülálló. 
Az Xtreme Lashes már 2005 óta létezik, mára minden kontinensen képviselteti magát és kutatás-fejlesztése révén az iparág vezető cége

Ápolási tanácsadó

Az XTREME LASHES különleges felhelyezési módja és az egymást optimálisan kiegészítő termékei révén érhető el, hogy az XTREME LASHES műszempillák a higiénikus felhelyezést követően hosszan tartanak. 
Az XTREME LASHES műszempillák élettartamának növelése érdekében a következőkre kell figyelned: 

HASZNÁLATI TANÁCSOK

 • Ne használj olajos sminklemosót, mert az feloldja a ragasztót!
 • A szemet a szemhéj körül csak szöszmentes szivaccsal tisztítsd meg óvatosan.
 • Használd az XTREME LASHES Eye Make Up Remover gyógynövényes szemfestéklemosót.
 • Pilláid élettartamát növelheted, ha az XTREME LASHES Coating szempillaápolóval bevonod hetente egyszer. Vigyázz, hogy ne kerüljön a szemedbe!
 • Ha XTREME LASHES szempillákat viselsz, akkor nincs szükséged szempillaspirálra.
 • Ha mégis szeretnéd szempilláidat kifesteni, akkor a vitaminos, XTREME LASHES speciális spirált javasoljuk, melyet kifejezetten a meghosszabbított szempillákra fejlesztettünk ki. (Csak a pillák végét spirálozd.) 
 • Ne használd naponta az XTREME LASHES szempillaspirált, mert – főként a smink eltávolítása – megrövidítheti a szempillák élettartamát. 
 • Ne használj vízálló spirált, mert ennek összetevői tönkretehetik a természetes szempilla és az XTREME LASHES pillák közötti rögzítő anyagot, így nem lesz tartós. 
 • Ne menj gyakran szaunába és gőzfürdőbe! A forróság kedvezőtlen hatást gyakorol a ragasztóra.
 • Kontaklencse behelyezésekor ne szempilládat húzd meg, hanem a szemhéjadat.
 • A gyönyörű pillasor megőrzése érdekében ajánlott, hogy 2-4 hetente jöjj el egy feltöltésre. Ez a természetes módon kihullott szempillák pótlását szolgálja. A feltöltés nem tart sokáig és kedvező árfekvésű.